Vagtfirma i Viby – Kun 30 min. fra Silkeborg, Horsens og Århus

Om Starkad Vagt og Sikkerhed som vagtfirma

Har du brug for at få løst en konkret vagt- eller sikkerhedsopgave? Så overlad trygt opgaven til Starkad Vagt og Sikkerhed ApS – dit vagtfirma. Vi har base i Viby, men dækker en radius af 40 min. omkring Horsens, Silkeborg og Århus.

Vores personale har ofte en militær baggrund og kompetencer fra privat sikkerhed. Derudover er vi også registeret af Rigspolitiet. Vi opererer bl.a. på markedet indenfor service- og tilsynsvagt, herunder installation af alarm til private.

Læs mere om de ydelser vi tilbyder her.

Erfarent vagtselskab og vagtfirma i Århus

Vi har været på markedet siden 2007 og er dermed en troværdig leverandør indenfor en bred vifte af vagt- og sikkerhedsydelser. Vi går meget op i at levere den højeste kvalitet af service og sikkerhed. Derfor har vi også en grundig rekrutteringsproces, så vi sikrer, at vores personale har de nødvendige færdigheder og erfaringer til at løse opgaven til fulde tilfredshed.

Fleksible løsninger

Vi tilbyder fleksible løsninger, der passer til netop dine behov. Uanset om du har brug for en enkelt vagt til et arrangement eller en fast vagtløsning, så har vi en løsning, der passer til dig. Vi tilbyder blandt andet rundering, servicevagt og livvagt samt rådgivning inden for sikkerhed.

Vores mål er at være din foretrukne vagtfirma og vagtselskab, når det kommer til vagt- og sikkerhedsydelser i Århus og omegn. Derfor går vi også meget op i at have et godt samarbejde med vores kunder, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Kontakt os og hør mere

Hvis du har brug for hjælp til at løse en konkret vagt- eller sikkerhedsopgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Har du brug for mere information om os og vores ydelser, så kontakt os på telefon 60 33 20 09 eller på mail kontakt@starkadvagt.dk. Vi skræddersyr en løsning til lige netop dine sikkerhedsbehov. Vi hjælper både private og erhverv. Kontakt os i dag.